Wednesday, January 18

Baby, it's cold outside









































Vestit Mango
Jersei Pull & Bear
Mitges Marie Claire
Sabates Pull & Bear

Avui és el dia que he passat més fred (i amb diferència) en aquest meu primer hivern blogger. És realment sacrificat, però mentre em segueixi divertint passaré fred, calor, em mullaré sota la pluja i el que faci falta. I encara no ha nevat. El termòmetre marcava zero graus i jo tenia les mans glaçades i tremolava com una fulla, potser és per això que tendeixo a sortir borrosa. I això que he lluitat incansablement contra aquesta poca nitidesa. He canviat el balanç de blancs no sé quantes vegades, per això la llum varia segons les fotos, però només canvia l'ambient. De tota manera, crec que es distingeix prou bé l'estampat de caixmir del vestit i el contrast amb el vermell que tant m'agrada. I el cel gris. I les aigües tranquil·les. I  els arbres despullats, indiferents.

6 comments:

  1. Que vestido tan bonito, además me encanta como lo has combinado con la chaqueta de punto y las medias rojas.
    Un besazo.

    Shopper Crossing

    ReplyDelete
  2. si que se nota el contraste de las medias y el vestido.. y me encanta!!! Es genial :)
    mil besossss

    ReplyDelete
  3. Ooohhh però quines fotos més maques! M'encanta el paisatge, quina enveja! I jo aquí, al ben mig del Poblenou (no hem queixo pq tinc la platja a 2 minuts de casa), però a vegades trobo a faltar un bon paisatge verd i aire pur...
    Molt guapa!

    http://www.humordemoda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Precioso vestido, me gusta mucho con esos pantys y la chaqueta de punto, un look de lo mas calentito :)

    B*

    ReplyDelete
  5. Guapa! Echaba de menos un post tuyo! Siempre nos das en las narices con unos paisajes preciosos a las ratitas de ciudad que somos las demás ;)
    Ánimo con el invierno blogger, se hace un poco duro, entre el frío, la falta de luz... pero por este post tan chulo que te ha quedado mereció la pena pasar frío!

    Petons!

    Amaia
    http://maiubcn.blogspot.com

    ReplyDelete

#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }