Monday, May 28

Anybody seen my baby


Em sembla que la dependenta del Pull & Bear em va adreçar una mirada estranyada quan vaig anar a pagar les meves noves samarretes: una, del Beatles. L'altra, dels Rolling Stones. És el meu etern dilema, els adoro per igual i sóc incapaç de triar. Últimament em decanto pels Rolling (tot i que Eleanor Rigby sempre és al meu mp3), però tot és cíclic en aquest món i d'aquí a res tornaré a caure rendida davant dels Beatles. 
Encara que en parli com si fos una tragèdia grega la meva indecisió, en aquest cas, no em treu la son. En absolut. És absurd triar entre dues llegendes de la música. I suposo que per això em vaig mirar la dependenta amb un somriure burleta i vaig sortir de la botiga tan ampla.
Si els Beatles m'inspiren sol i paisatges verds, als Rolling els hi escau un escenari més fosc, de capvespre, entremig dels balcons abandonats d'una antiga colònia tèxtil.
Els texans negres són de Mango i les sabates de xarol de Dorothy, d'Asos.
I ara, la pregunta del milió: quines són les vostres cançons preferides dels Rolling Stones...?

Me parece que la dependienta de Pull & Bear me dedicó una mirada extrañada cuando fui a pagar mis nuevas camisetas, hace ya unas semanas: una, de los Beatles, la otra, de los Rolling Stones. Es mi eterno dilema, los adoro por igual y soy incapaz de elegir. Últimamente estoy más stoniana (aunque Eleanor Rigby está siempre siempre en mi mp3. Gracias, Isabel Bianchi, por hacerme recordar esta canción), pero todo es cíclico en este mundo y dentro de nada voy a caer rendida otra vez ante los Beatles.
Aunque hable de esto como si fuera una tragedia griega mi indecisión, en este caso, no me quita el sueño. Es absurdo tener que elegir entre dos leyendas de la música. Y supongo que por eso me miré a la dependienta con una sonrisa burlona y salí de la tienda tan ancha.
Si los Beatles me inspiran sol y paisajes verdes, a los Rolling les va más un escenario más oscuro, crepuscular, en medio de los balcones abandonados y sombríos de una antigua colonia textil.
Los vaqueros negros son de Mango, y los zapatos rojos de Dorothy, de Asos.
Y ahora, la pregunda del millón: cuales son vuestras canciones favoritas de los Rolling Stones?

Wednesday, May 23

La senyoreta tímida, les primaveres i les tardors

Avui la senyoreta tímida que mira sempre a terra tenia ganes de barrejar les seves estacions preferides, per aixo porta un vestit de quadres de tardor en un paisatge de primavera. Definitivament, a aquest estampat li queden més bé la pluja i les fulles seques, però el resultat és, com a mínim, curiós...

Vestit Asos, Sabates Zara, mitges Calzedonia, Clutch Misako.

Hoy, a la señorita tímida que siempre mira al suelo le apetecía mezclar sus estaciones favoritas, por eso lleva un vestido de cuadros otoñales en un paisaje de primavera. Definitivamente, a este estampado le sientan mejor la lluvia y las hojas secas, pero el resultado es bastante curioso...

Tuesday, May 15

15 de maig


La meva terrassa i les meves flors, llibres a dojo, xocolata negra, te, coixins de colors: els dies de primavera no necessito res més per ser completament feliç. 
Avui és l'aniversari de la meva germana (oh, happy day....!) i porto un brusa de gatets de Zara, els texans són d'una botiga local i les ballarines de xarol, d'Asos.
Com a lectora empredreïda sé que és molt frustrant veure fotos on hi surten llibres ( ni que siguin només atrezzo)  i no poder veure els títols, així que sapigueu que els que tenia escampats al meu voltant, que llegeixo, rellegeixo i fullejo aquests dies, eren:

- Drácula. Bram Stoker.
- El cor de les tenebres. Joseph Conrad.
- Metamorfosis. Ovidi.
- La tieta Mame. Patrick Dennis.
- 40 grandes artistas retartan a sus madres. Juliet Heslewood.
- Historia del rey Arturo y de los nobles y errantes caballeros de la mesa redonda. Carlos García Gual.
- Contes del bé i del mal. Jordi Cussà.
- Pride and prejudice. Jane Austen.
- Dioses y héroes de la antigua Grecia. Robert Graves.


Mi terrazita y mis flores, libros a mansalva, chocolate negro, té, cojines de colores: los días de primavera no necesito nada más para ser completamente feliz.
Hoy es el cumpleaños de mi hermana (o, happy day....) y llevo una blusa de gatitos de Zara, los vaqueros son de una tienda local y las bailarinas de charol, de Asos.
Como lectora emperdernida sé que es muy frustrante ver fotos donde salen libros (aunque sean solo atrezzo) y no poder ver los títulos, así que sepáis que los que tenía a mi alrededor, que tengo entre manos estos días... están en la lista de arriba.

Wednesday, May 9

I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.

Vestit Zara (S S 12')
Sabates Zara (old)
penjoll Stradivarius ( S S 12')

"The wind is tossing the lilacs,
The new leaves laugh in the sun,
And the petals fall on the orchard wall,
But for me the spring is done.

Beneath the apple blossoms
I go a wintry way,
For love that smiled in April
Is false to me in May."
-  Sara Teasdale, May  #navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }