Thursday, April 26

No days such honored days like these...



Avui estreno el vestit de Vero Moda que tenia penjat a l'armari esperant, pacient, des del gener. Sembla que la primavera es comença a comportar, però si encara no s'ha cansat de pluges i d'inestabilitat tornaré a treure les jaquetes sense queixar-me. El que sigui perquè aquest verd perfecte encara no desaparegui. Es fa sempre tan curt, l'abril... 


Hoy estreno el vestido de Vero Moda que tenía en el armario, esperando paciente, desde enero. Parece que la primavera empieza a comportarse, pero si aún no se ha cansado de lluvias y de tiempo intermitente no me voy a quejar. Lo que sea para que este verde perfecto aún no desaparezca. Siempre es tan corto, abril...

Tuesday, April 10

Dear April







New: Vestit Pull& Bear

Old: Oxfords de xarol Melissa, caçadora Stradivarius, bolso Asos.


Sunday, April 1

Here comes the sun


The Beatles - Here comes the sun

New: Tee Pull & Bear, clutch de ràfia Misako, texans Pull & Bear.
Old: Ballarines Asos, penjoll mirall Misako.



L'expressió "fons d'armari" em produeix sentiments contradictoris, i més des que vaig veure una vinyeta de Jordi Labanda on una noia li comentava a una altra: "El fondo de armario es para cobardes". Em va fer gràcia perquè jo també ho crec, i sempre que veig "fons d'armari" escrit en alguna banda m'imagino rengleres d'avorridíssimes camises blanques, ratllades i de colors pastels, pantalons negres de pinça, jaquetes d'executiva, el LBD de rigor, un trench de color beix, un abric negre i etc, etc.
La expresión "fondo de armario" me produce sentimientos contradictorios, y más desde que vi una viñeta de Jordi Labanda en que una chica le comentaba a otra: "El fondo de armario es para cobardes". Me hizo gracia porque yo también lo creo, i siempre que veo "fondo de armario" escrito en alguna parte no puedo evitar imaginarme renglones de aburridísimas camisas blancas, a rayas o de colores pastel, pantalones negros de pinza, chaquetas de ejecutiva agresiva, el LBD de rigor, un trench beige, un abrigo negro, y etc, etc.
Però l'altre dia em vaig sorprendre a mi mateixa quan, al Pull & Bear, vaig veure una samarreta dels Beatles i una altra dels Rolling Stones i vaig pensar: Guau, són perfectes per al meu fons d'armari! Es veu que aquest concepte que em resultava odiós el tinc més interioritzat del que em pensava, però ho vaig acceptar amb molta dignitat i vaig decidir que el meu fons d'armari no tindria mai camises blanques ni peces avorrides sinó: vestits vintage, qualsevol cosa que sigui de blonda, estampats de puntets, de flors i de quadres escocesos, sabates salomé, samarretes de grups musicals mítics, vellut, polka dots, penjolls de tota mena i bolsos petits i incòmodes.
Pero el otro día me sorpendí a mí misma cuando, en Pull & Bear, vi una camiseta de los Beatles y otra de los Rolling Stones y pensé para mis adentros: Guau, son perfectas para mi fondo de armario! Se ve que este concepto que me resultaba tan odioso lo tengo más interiorizado de lo que pensaba, pero lo acepté con mucha dignidad y decidí que en mi fondo de armario no habría nunca camisas blancas ni prendas aburridas, sino: vestidos vintage, cualquier cosa que sea de encaje, estampados de puntitos, flores y cuadros escoceses, zapatos salomé, camisetas de grupos musicales míticos (que me gusten, claro: The Doors, The Clash, the Who...), terciopelo, polka dots, colgantes de cualquier tipo y bolsos pequeños e incómodos.
Per cert, la samarreta dels Rolling Stones també me la vaig emportar. El meu etern dilema entre els dos grups és massa complex per poder triar, encara que per actitud prefereixo els Rolling.
Por cierto, la camiseta de los Rolling Stones también me la llevé. Mi eterno dilema entre los dos grupos es demasiado complejo para poder elegir, aunque por actitud prefiero a los Rolling. 
#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }