Wednesday, October 24

Butterflies and zebras and moonbeams and fairy tales


                                                           The Corrs- Little wing




Jersei amb zebra Pull & Bear
Jeans hipermegacenyits Zara
Ballarines de xarol Asos
Bolso Accesorize
Anell Asos

Saturday, October 13

Ain't no sunshine

                                           Sting & David Sanborn - Ain't no sunshine





Les fotos d'avui són d'abans de les pluges... La llum ja era de tardor però el termòmetre marcava 22 graus i encara podia portar aquest vestit verd. Les fotos no li fan justícia, no és verd guàrdia civil, sinó verd -de-bosc-profund-cap-al-tard. El vaig comprar al mercat de Portobello per 10 pounds, el mateix dia que vam intentar colar-nos, sense èxit, al jardí privat on es colen Julia Roberts i Hugh Grant a Notting Hill. Suposo que també hauria d'incloure les fotos que em feia la Núria emprovant-me vestits per sobre de la roba perquè l'únic mirall de la paradeta estava massa sol.licitat i era la única manera de veure com em quedaven. Segurament acabaria definitivament amb la imatge de blogger lànguida que teniu de mi. I no us culpo, no sé per què sempre quedo amb aquesta cara de princesa encantada...
Encara que no ho sembli, porto mitges, sóc una ferma defensora de les mitges transparents perquè permeten portar els vestidets d'estiu més temps... Les ballarines d'Asos les coneixeu a la perfecció, són d'Asos i no en trobo caps que m'agradin més, enlloc, i el bolso mini també.

Estas fotos son de antes de las lluvias...  La luz ya era otoñal pero el termómetro marcaba 22 grados y aún podía llevar este vestido verde. Algunas de las fotos no le hacen justicia, no es verde-guardiacivil, sino verde-bosqueprofundo al anochecer. Lo compré en el mercadillo de Portobello, por 10 pounds (!!!), el mismo día que intentamos emular sin éxito a Julia Roberts y Hugh Grant cuando se cuelan en un jardín privado. Supongo que también podría incluir las fotos que me hacía mi amiga Núria con el vestidito puesto por encima de la ropa, porque el único espejo del puestecillo estaba demasiado solicitado y era la única manera de ver cómo me quedaba. Quizá el día que quiera dejar atrás mi imagen lánguida y seria. No soy así, de verdad, pero en las fotos siempre parezco salida de una novela de Jane Austen.
Llevo medias, soy una firme defensora de las medias transparentes porque alargan la vida de los vestidos de verano. Las bailarinas las conocéis de sobra, son de Asos y no sé encontrar otras que me gusten más, y el bolsito también.

Friday, October 5

Light reflects from your shadow






Meitat llum, meitat tenebres: La samarreta blanc innocent amb rat-penats és de Zara, i la diadema de brillantets, d'Asos (com les mitges). La faldilla és de Miss Selfridge d'Oxford Circus, i les Ofxord de xarol, de Melissa.

Hoy voy vestida medio de luz medio de tinieblas. La camisa blanco puro con murciélagos es de Zara, y la diadema de brillantitos es de Asos, igual que las medias. La falda la compré en Miss Selfridge y los zapatos Oxford, recién rescatados del baúl de otoño, de Melissa.
#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }